Digitala brevlådor

Ekopost fungerar som en virtuell printer som kan användas för att skriva ut enstaka eller många dokument och i ett svep båda kuvertera och frankera. Systemet fungerar lika bra för små företag eller mycket stora

Ekopost kan hjälpa till att ansluta din organisation till digitala brevlådor. Framöver kommer de flesta meddelanden att skickas digitalt. Digitala lösningar blir dominerande när myndigheter, företag och organisationer skall kommunicera med varandra eller med medborgare.

Ekopost stödjer utskick till flera olika digitala brevlådor som t ex såsom statliga Mina Meddelanden och privata såsom Kivra och Digimail i Sverige.
Vi kan också ansluta till andra digitala brevlådor i Skandinavien såsom e-Boks och DigiPost i Norge.

Ekopost har gjort multikanaldistribution till något enkelt. Vi erbjuder alla organisationer betydande besparingar genom en distributionspunkt. Härifrån ordnar vi resten oavsett vilken kanal mottagaren vill använda sig av.

Framtiden kommer inte i brevlådan. Med Ekopost når du mottagarna i alla kanaler och all information finns tillgänglig med några knapptryck i ett mycket enkelt användargränssnitt. Några föredrar givetvis fortfarande post i brevlådan medan allt fler vill ha den i exempelvis digitala brevlådor.

Vår meddelandeväxel hanterar samtliga vanliga inkommande filformat och distribuerar meddelandet vidare till de av mottagaren valda kanalerna. Vi sorterar ut det som skall skicka till e-brevlådor, e-fakturor eller via e-post. Resten skrivs ut och kuverteras.