E-faktura

VAN-operatör, EDIFACT, Svefaktura, EDI, BEAST, samtrafikavtal, roaming, BGCInvoice och PEPPOL

Tycker du att E-faktura verkar krångligt? Vi kan hjälpa dig med den lösningen som passar er bäst, oftast till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

E-faktura eller EDI är idag en onödigt krånglig, och därmed dyr, företeelse.

Har du fått brev eller önskemål från kunder om att de vill ha E-fakturor eller om du själv vill kunna ta emot så finns det idag en uppsjö med olika format och lösningar. Vi kan lotsa er.

Om du vill skicka elektroniska fakturor till dina privatkunder erbjuder vi e-faktura som ansluten till alla svenska internetbankers system

EDI - Electronic Data interchange
Med vår EDI-lösning kan du snabbt och säkert föra över filer mellan ditt IT-system och andras via standardiserade eller kundunika meddelandeformat, oberoende av vilken teknik som parterna använder. Du kan skicka fakturor men också andra meddelanden såsom beställningar, orderbekräftelser och kataloger.

Mailfaktura kallar vi det när exempelvis en faktura bifogas ett mail som en PDF-fil och används ibland när mottagare inte kan ta emot en E-faktura.

Webbarkiv
Vi erbjuder full spårbarhet och genom vårt webarkiv slipper du arkivera manuellt. Alla fakturor förvaras säkert enligt gällande lagstiftning och är alltid tillgängliga med en knapptryckning. Vi erbjuder full integration med andra system.