E-signering

Ni kan skicka dokument och avtal för digital signering i Ekopost. Oavsett om du befinner dig på kontoret, i sommarhuset eller i loungen på flygplasten, kan du skicka dokument för signering, så länge du har tillgång till internetuppkoppling.

Vår e-signeringstjänst bygger på Bank-ID vilket innebär högsta säkerhetsklass på era signeringar. För att era avtal ska kunna skickas och signeras av berörda parter behöver ni tillgång till var och ens personnummer (Bank-ID är kopplat till detta) och mailadresser. Ni behöver dessutom vara uppsatta  som avsändare av avtal för e-signering hos Kivra, vilket vi också hjälper er med.

Ni laddar enkelt upp avtalet i Ekopost och väljer en mailadress dit ni vill att dokumentet skickas när alla har signat. Dessutom lägger ni upp personnummer och mailadresser på dem som ska signera. Kontrollera att alla sidor är med och skicka. Sedan är det bara att vänta in att dokumentet ska komma tillbaka signerat och klart. När alla har signerat får var och en var sin kopia.

Digitalt, enkelt och hållbart.