Om oss

Ekopost kombinerar lång erfarenhet av printproduktion med utveckling av hållbar, digitaliserad och mer effektiv hantering av era utgående försändelser.

Ekopost har sedan 2015 erbjudit företag, kommuner, regioner och andra organisationer en tjänst för att effektivisera utgående försändelser. Vi är ett företag med fokus på utveckling där din verksamhets kommunikationsbehov hela tiden är i centrum. Vi vill inte följa, vi vill leda utvecklingen och lyssnar därför hela tiden av, analyserar behoven och utvecklar nya lösningar för våra kunder, skräddarsytt eller generellt. Hållbarhet, digitalisering och effektivisering är nyckelord för oss.

Vi har en historisk koppling till printproduktion och den grafiska industrin via vårt systerbolag Parajett AB och har därigenom en stor expertis inom fysiska kommunikationslösningar. Tillsammans med vår stora kompetens inom digitala lösningar och förmåga att utveckla dessa blir vi en väldigt bra samarbetspartner när posthanteringen och olika typer av utskick ska anpassas efter framtidens krav och förutsättningar.

För oss är effektivisering centralt. Det leder till kostnadsbesparingar, förenklingar och optimeringar av det vi gör som i sin tur leder till bra priser, användarvänlighet, enkelhet och hållbarhet för kunden. Digitalisering är en förutsättning för effektiviseringen. Eftersom det kan ta tid att övergå till att helt digitalisera era försändelser, alla mottagare är inte redo för det, kan vi erbjuda en otroligt smidig övergång där det digitala och postala kan hanteras i samma kanal.

Vi är en viktig partner till företag som förser olika branscher med verksamhetssystem. Ekopost har med vårt API framgångsrikt integrerats i journalsystem inom vården, fastighetssystem, ekonomisystem m fl. Vi har dessutom väl etablerade samarbeten och hittar stora synergier med aktörer som Kivra, Generic och Parajett m fl.

Kundens storlek har ingen betydelse. Vi har anpassat tjänsten så att den kan lösa behov för alla olika typer av verksamheter oavsett volymer av utskick. Alltifrån det minsta bolag till den största koncern spar tid, pengar och effektiviserar sin verksamhet med Ekopost redan från första utskicket.