Printtjänst

Tillsammans med våra partners är vi en av Skandinaviens största printshops och portoköpare och kan därför erbjuda er marknadens bästa priser för alla era fysiska utskick, oavsett volymer. 

Med vår virtuella skrivare kan alla skriva ut färdiga brev, oavsett om det gäller s.k ”handläggargenererad” post till en mottagare eller fakturautskrifter eller marknadsbrev till många. Att skriva ut genom oss gör att ni slipper printa, kuvertera, frankera och lämna till postdistributör. Förutom tid så sparar ni pengar från dag ett.

Ni kan skicka alla era meddelanden med ett par klick och vi erbjuder olika sätt att göra det på,

  • Använd vår virtuella skrivare, en nedladdningsbar skrivardrivrutin. Det är lika enkelt som att skapa en PDF.

  • Logga in i vår Molntjänst och ladda upp dokument och eventuella sändlistor.

  • Skapa en integration till oss genom vårt API.

Naturligtvis har dina utskrifter en originalmall. Skulle era mallar mot förmodan inte passa i våra kuvert hjälper vi dig med enkla justeringar för att loggor och mottagaradresser skall anpassas till våra fönsterkuvert. Vi skriver ut breven med lokalt porto i hela Norden om era mottagare finns utomlands.

Vår produktion använder Svanen-märkt papper och är certifierad ISO 14001 för miljö, ISO 9001 för kvalitet samt ISO 27001 för informationssäkerhet. Den enda skillnaden mot att skicka själv är tiden ni sparar och priset som är lägre.